ШЛАЙФАН БЕТОН

Шлайфан бетон – това е една изключително здрава настилка, подходяща за производствени бази, площадки, складове, пътища, рампи, подземни и надземни паркинги и др. Шлайфания бетон е настилка с изключителна якост и износоустойчивост на повърхността, даваща дълъг период на ползване, съчетано с изключителни експлатационни качества.

Шлайфания бетон заедно с неговите разновидности – полиран бетон и ресан бетон се изпълняват бързо с помоща на специализирани машини и материали. Процеса на изпълнение се свежда до полагане на армирана бетонна настилка, съобразена с интензивността на натоварване, като минимума е 8см., нанасянето на повърхностен втвърдител в различни цветове, импрегнатор, както и полагане на полиуретанова паста във вече направените делатационни фуги.

След този процес получаваме настилка която е изключително здрава и износоустойчива, водонепропусклива, която не се влияе от атмосферни условия, не отделя прах и се потдържа лесно, не просмуква масла, грес и други агресивни материали.

ЩАМПОВАН БЕТОН

Тази настилка e едно съчетание между здравината и устойчовостта на бетона със невероятната възможност за постигането на уникални дизайни, форми и цветове, имитации на естествен камък, плочки, тухли, керамични материали и др.

Тези настилки са изключително удачни за тротоари, бордюри , улици, дворове, открити площи, спортни съоръжения, рампи, гаражи, паркинги, тераси, историческите центрове, мостове, басейни и др.,като намират и все по голямо приложение в интериорния дизайн.

Изпълнинието и крайния ефект се постигат с използването на различни добавки, грундове, оцветители, импрегнатори и голям асортимент от щампи. Като краен резултат получаваме едно монолитно покритие с висока устойчивост на износване и атмосферни влияния, лесно за поддържане, с кратки срокове на изпълниние и цена по-ниска от повечето естествени настилки. ли.

Шлайфан бетон Видео