Фирма CARGON предлага единствена по рода си дисперсно армирана саморазливна подова замазка, която напълно измества обикновенните замазки, които стават бавно и не винаги с необходимото качество.

Саморазливната замазка “CARGON” притежава изключителни технически характеристики, което я прави предпочитаната пред всички други алтернативи.

Важно е да се знае, че за разлика от скъпите пакетирани саморазливни замазки, които имат изисквания за дебелина (max 20mm), подовата замазка “CARGON” може да се полага до 300 мм, което я прави перфектната основна замазка. Дисперсно армираната замазка с полипропиленови фибри има свойството да се саморазлива и самонивелира,което води до получаване на идеална повърхност , като от своя страна намалява значително разхода за последващите операции.

Армирането с полипропиленови влакна повишава устойчивостта на замазката срещу ударни, абразивни и динамични разрушаващи сили, увеличава нейната водонепропускливост и мразоустойчивост. Фибрите придават уникално за армираната с тях замазка качество – жилавост. То се проявява като остатъчна якост и запазване на целостта на конструкцията дори и след поява на пукнатини.

Замазката се приготвя по специална рецепта в бетонов възел, след което се доставя до обекта в готов вид. Полагането се осъществява чрез специална машина. Производителността на една машинна е от 800 м2 до 1300 м2 на ден при 50 мм дебелина. Това прави замазката изключително удачна за големи обекти или обекти с кратки срокове.

Механизирането на почти целия процес свежда цената на замазка “CARGON” значително под цените на обикновените замазки.

Замазка "CARGON" Видео